top of page

Kursseilua pitkästä aikaa <3

Tänään pidin kukkakoru-kurssin Länkipohjan Symppiksessä. Hyvin puhelias ja nauravainen naisryhmä oli tämä kurssiryhmä. Hauskaa oli kurssin ohjaajallakin. Vaikka alussa kurssilaisten suista välillä ärräpäitä pääsikin. 

Ei ne kukkakorut niin helppoja ja nopeita olekaan tehdä kuin kuvan perusteella luulisi. Alkuun päästyä alkoikin leikkimielinen kisa, kuka saa ensimmäisenä korunsa valmiiksi. Kisafiilis laantui hersyvään nauruun. Sitten mietittiinkin jo montako helmeä yhdessä rannekorussa on, vastauksen selvittyä todettiin että onneksi tämä luku ei lukenut kurssi-ilmoituksessa. (Oikea vastaus: 200-300 helmeä).

Perustin tänään facebookiin ryhmän meille helmeilystä pitäville: Helmien Maailma. Liittykäähän mukaan ryhmään. Ryhmästä löytyy kuvia helmitöistä, ohjelinkkejä ym. Olen itse harmitellut, kun ei löydy suomenkielistä ryhmää helmitöistä pitäville (tai en ole ainakaan moista löytänyt). Nyt sellainen on ja tarkoitus on kasvattaa ryhmästä tietopankki helmeilyn harrastajille, jossa voimme jakaa ohjeita ja vinkkejä.

Pääsin mukaan yrittäjien startup-pajaan, josta haen säännöllisesti lisää oppia yrittäjyyden polulle...

Muutamia muitakin kuvioita on vireillä, mutta niistä lisää myöhemmin...jos ottavat tuulta...

bottom of page