top of page

Kuka on ihminen ideoiden takana ?

Ideoiden takaa löytyy vm.-81 oleva perheenäiti. Perheessä riittää vilinää ja vilskettä, siitä pitävät huolen perheen neljä lasta. 

 

Käsityöt ja luonto ovat aina olleet lähellä sydäntäni. Luonnonmateriaalien työstäminen, kierrättäminen sekä perinnekäsityöt ovat etusijalla töissäni. Luonto näkyy paljon myös tuotteissani, myös luonnosta inspiraationsa saaneina aiheina. Luonnossa liikkuminen on mahtavaa, niin melonta, vaellukset, kalastaminen, pyöräily kuin valokuvaaminenkin.

 

Perheiden sekä vanhempien jaksaminen on lähellä sydäntäni ja erilaisten vertaistuokioiden ohjaaminen on antoisaa myös minulle. Myös lasten ja nuorten hyvinvointi on minulle erittäin tärkeä asia. Olen hyvin tyytyväinen saadessani tehdä ajoittain työtä lasten sekä nuorten syrjäytymisen ehkäisemiseksi.

Olen hyvin idearikas persoona ja parhaimmat ideat pyrin toteuttamaankin, mikäli se vain suinkin on mahdollista.

Kurssien haluan olevan kurssilaiselle jollain tasolla myös elämys. Suurin kiitos minulle on kursseilla nähdä kurssilaisten oppivan uusia taitoja ja nauttivan kurssilla olemisesta. Kursseilla minulle on erittäin tärkeätä antaa mahdollisuuksien mukaan tilaa kurssilaisten omalle luovuudelle.

 

Koulutuksia olen hankkinut ammattitaidon kartuttamiseksi: 

- Merkonomi 2000

- Matkailupalvelujen tuottaja 2003

- Artesaani, Kädentaitojen ohjaaja 2017

- Käsityömestari, Käsityöprojektin johtaminen 2020

- Yrittäjän ammattitutkinto 2021

- Nuoriso- ja yhteisöohjaaja 2021

- Ratkaisukeskeinen valmentaja 2021-2022

- Yhteisöpedagogi opinnot 2022-

+ kursseja mm. sosiaalialan opinnoista (AMK)

Kursseja: 

- Parisuhteen Palikat-kouluttajakoulutus 2016

- Nettivertaisohjaaja koulutus 2017

Useamman vuoden olen toiminut eri yhdistyksissä aktiivisena Tällä hetkellä toimin Pirkanmaan Monikkoperheet ry:n sekä Suomen Monikkoperheet ry:n hallituksessa. Näiden lisäksi toimin Maaseudun terveys- ja lomahuolto ry:n vapaaehtoisena lomaluotsina.

CV

bottom of page