top of page

Verkkokauppaa ja vähän muutakin

Vähitellen viedään yritystä astetta eteenpäin. Pitkän aikaa ollut jo haaveissa verkkokauppa, jonne voin lisätä tuotteita sitämukaa kun niitä valmistuu. Nyt vihdoinkin tämä alkaa toteutumaan. Sivuilla on jo näkyvissä shop, mutta tuotteita siellä ei juurikaan vielä ole. Pikkuhiljaa niitä sinne lisäilen kun saan otettua kuvia ja ladattua niitä tänne.

Tällä hetkellä etusijalla on ensimmäinen näyttötutkinto, joka vie aikaani pitkälti muutaman tilaustyön ja joulutori-tuotteiden valmistuksen ohella.

Samalla olen koittanut suunnata katseen tulevaisuuteen maaliskuussa alkavaa työssäoppimisjaksoa silmälläpitäen. Suoritan tuon jakson oman yrityksen kautta ja nyt koitankin jo saada tarjottua kurssejani eteenpäin. Tällä hetkellä viestiä laitettu kolmelle taholle, jotka ovat multa kursseja pyytäneet jo muissa yhteyksissä ja heille lupailin ilmoittavani kun tiedän, milloin opinnoiltani kurssit onnistuisivat muulloinkin kuin viikonloppuisin.

bottom of page